Bijles Gent Aanbod

Inschrijven is vrijblijvend en geeft geen verplichting om bij ons les te volgen

lespakket

Bachelor

De Leuvense afdeling van Het Bijlesbureau weet waar de problemen liggen voor de verschillende richtingen in Leuven. Wij kennen de KULAK en de verschillende Leuvense hogescholen en wij weten waar de struikelvakken liggen. Statistiek, talen, wiskunde,... De problemen zijn ons bekend. Onze leraren zijn op de hoogte van de ondervragingstechnieken door de verschillende proffen.

Klik hier voor ons aanbod bachelor!

Middelbaar onderwijs

sfeerbeeld in de klas

De Leuvense afdeling van Het Bijlesbureau heeft enkele leerkrachten uit de Leuvense middelbare scholen, op die manier hebben we kennis van de grootste en meest voorkomende problemen. Middelbare scholieren die struikelen met wiskunde, toelatingsproeven of talen,... Het klinkt voor ons bekend. Wij hebben een ruime kennis in het ASO, TSO en BSO. Moeilijkheden met talen, wiskunde, of wetenschappen zijn ons bekend en kunnen worden overwonnen. Wij hielpen al vaker middelbare scholieren slagen en bereidden hen voor op het hoger onderwijs. Wij hielpen in het verleden studenten slagen voor hun toelatingsproeven geneeskunde of tandarts.
Klik hier voor ons aanbod secundair!

Lager onderwijs

In het lager onderwijs wordt de basis gelegd voor de latere studies. Problemen in het lager onderwijs leiden tot problemen in het middelbaar en hoger onderwijs. Degelijke begeleiding en ondersteuning voorkomen dit.

Klik hier voor ons aanbod lagere school!